logo potápěčedivemania.cz

SUUNTO HelO2 + USB

Dekompresní počítače

do tří dnů

10 322 Kč bez DPH

12 490 Kč s DPH

SUUNTO HelO2 + USB

Kód SS01450600

Suunto HelO2 je určen pro použití v hloubce max. 120m, disponuje možností přepnutí přednastavených směsí a využívá výhod algoritmu Suunto Technical RGBM, který podporuje plynulou dekompresi a tím umožňuje flexibilní využití technickými potápěči v jakémkoliv prostředí. Tento algoritmus zavádí do stávajícího dekompresního modelu skupiny tkání sycené heliem a tím umožňuje použití při trimixových ponorech, stejně jako ponorech se vzduchem či nitroxem. Je možno si předprogramovat max. 8 směsí, jako primární nebo sekundární plyny s nastavením obsahu kyslíku v rozsahu 8 - 100% a obsah helia v rozsahu 0 - 92%. Pružný algoritmus zjednodušuje dekompresi, nemusíte již tedy neustále sledovat plán ponoru a čas.

Ještě než se ponoříte do 100m nebo začnete prozkoumávat jeskynní systém, musíte velmi pečlivě naplánovat celý ponor. Plánovač ponorů Suunto Multi-gas Dive Planner, který tvoří jednu část aktualizovaného PC software Suunto Dive Manager, je vytvořen pro zjednodušení plánování profilů ponoru, plynů a záložních plánů. Intuitivní grafický Cave_9831plánovač vám umožní nasimulovat různé hloubky, časy, plyny a parciální tlaky bez nutnosti stálé rekalkulace. Plánovač provádí výpočty okamžitě a zobrazuje výsledky pomocí přehledného grafu.



Jakmile máte ponor naplánovaný, můžete jednoduše přenést informace o plynech a další klíčové informace o ponoru z PC do vašeho potápěčského instrumentu pomocí přiloženého USB kabelu, což nahrazuje nutnost přepisování všech výpočtů na tabulku. Plánovač ponorů vám také připraví podklady pro míchání směsí pro váš ponor, které si můžete vytisknout a vzít s sebou na základnu, pokud si nepřipravujete plyny sami.


FUNKCE SUUNTO HelO2:

algoritmus Suunto Technical RGBM - větší flexibilita a menší dekompresní zátěž
Suunto Multi-Gas Dive Planner - snadno čitelný grafický nástroj pro plánování profilů ponoru, plynů a záložních plánů
Suunto Dive Manager - aktualizován pro podporu analýzy až 8 plynů
mód Mixed-gas - 8 směsí plynů s kyslíkem v rozsahu 8% až 100% a heliem do 92%
mód Gauge - použitelný jako hloubkoměr nebo měřič času stráveného na dně, resetovatelné stopky
paměť profilů - uchovává data v intervalech 1, 10, 20, 30 a 60 vteřin, profily můžou být zobrazeny na matrixovém displeji počítače
mód History - trvale uložená data v počítači - celkový čas ponoru, počet ponorů a maximální hloubka ponorů
maximální provozní hloubka - 120m
volitelná sonda pro bezdrátové měření tlaku v lahvi
snadno čitelný matrixový displej s podsvícením