logo potápěčedivemania.cz

D9tx Titanium + USB

Dekompresní počítače

Dodání do 3 dnů

23 959 Kč bez DPH

28 990 Kč s DPH

D9tx Titanium + USB

Kód SS016915000

První potápěčský počítač na světě, který je skutečně "ALL-IN-ONE"

D9tx přináší technicky nejvyspělejší funkce v celotitanovém pouzdře se safírovým sklíčkem a tvoří tak velmi moderní nadčasový design pokrokového potápěčského počítače. S novými funkcemi možností přepínání mezi 8 směsmi plynů, technickým algoritmem Suunto Technical RGBM a 3D kompasem s kompenzací sklonu je D9tx vaším nenahraditelným "all-in-one" společníkem při hlubších a delších průzkumech podvodního světa.
Hlavní funkce:

trimix s možností až 8 směsí
plně kontinuální dekomprese s algoritmem Suunto Technical RGBM
elektronický 3D kompas s kompenzací sklonu
3 módy: Air, Mixed Gas, Gauge
volitelná sonda pro bezdrátový přenos dat tlaku vzduchu v lahvi
zabudovaný plánovač ponorů
max.provozní hloubka -200 m
detailní grafické záznamy ponorů na vašem PC pomocí nového softwaru Suunto DM4 + Movescount
na výběr s titanovým nebo elastomerovým náramkem

Trimix

Funkce trimixu vám otevírá nepřeberné možnosti technického potápění zahrnující potápění vrakové i jeskynní tím, že vám umožní potápět se hlouběji po delší dobu.
Elektronický 3D kompas

Elektronický 3D kompas Suunto s kompenzací sklonu udává nový rozměr podvodní navigace. Je jedno, pod jakým úhlem sledujete kompas na vašem zápěstí, vždy dostanete přesná data pro správný směr.
Bezdrátový přenos tlaku v lahvi bez rušení

S volitelnou sondou můžete sledovat zásobu vzduchu v lahvi přímo na vašem zápěstí. Tlak vzduchu v lahvi je zobrazen číselně i graficky. K dispozici je též aktuální odhad času zbývajícího vzduchu během ponoru.
Všestranné použití

Suunto D9tx má tři základní módy potápění. Mód Air je určen pro ponory se standardním vzduchem, mód Mixed Gas pro použití až 8 směsí plynů a mód Gauge coby hloubkoměr, který využijete pro ponory na nádech.

D9tx podporuje trimix v módu Mixed Gas, kdy můžete urychlit dekompresi tím, že přepnete na směs s vyšším obsahem kyslíku. Můžete si přednastavit 8 různých směsí (s obsahem kyslíku mezi 8% a 99% a helia mezi 0% a 92%) a nastavit hodnoty PO2 pro každou směs zvlášť. Je velmi snadné a rychlé přepínat mezi zvolenými směsmi během ponoru.

Mód Gauge funguje jako hloubkoměr s měřením času a poskytuje přesné vzorkovací funkce a možnost záložky. Podvodní časomíra s možností vynulování je k dispozici během ponoru a zobrazuje se v minutách a sekundách. Tuto funkci oceníte během stopování doby strávené na dně a při dekompresních zastávkách.
Flexibilní dekomprese

Díky algoritmu Suunto Technical RGBM vám Suunto D9tx umožňuje kontinuální dekompresi s optimální dobou výstupu. Stanovené zastávky v algoritmu - Deep Stops - zvýší vaši bezpečnost spolu s řadou hloubkových zastávek mezi maximální hloubkou a hloubkou "ceiling".
Plánujte a hodnoťte

Před vstupem do vody můžete plánovat směsi plynů, testovat následné ponory a zobrazit bezdekompresní čas pro různé hloubky pomocí zabudovaného plánovače ponorů. Po ponoru můžete jednoduše stáhnout data do vašeho PC nebo laptopu pro pozdější analýzu použitím software Suunto DM4, který zahrnuje detailní logbook s grafickým vyobrazením všech vašich ponorů. USB kabel je součástí balení.
Okouzlující design

Nejvyspělejší potápěčské funkce v celotitanovém pouzdře se safírovým sklíčkem tvoří design, který má vzbudit obdiv. D9tx je dostatečně kompaktní, vhodný i na zasedání správní rady, nicméně uvnitř vysoce sofistikovaný all-in-one počítač v unikátním a stylovém náramkovém provedení.